Om os

Hvem er vi ?

Hos MK Stål og Maskinteknik er vi stolte håndværkere. Ordentlighed og respekt har været gennemgribende værdier i vores hverdag i mere end 15 år.

Med dette, og med nytænkning, høj faglighed, og den knowhow vi har samlet på tværs af vores brede medarbejderstab, og rødder som går mere end 40 år tilbage, tilbyder vi vores kunder en solid løsning med høj fleksibilitet og tilpasningsevne til en lang række projekter, opgaver og specialløsninger.

MK Stål og Maskinteknik påtager sig alle opgaver indenfor Råstofindustrien, skovbrug og landbrug uanset om det gælder reparation, ny konstruktion, montage eller rådgivning.

Vi er praktiske folk som bevæger os i en praktisk hverdag hvor tingene løber stærkt, men enderne altid når sammen, og Vi forstår kundens behov for fremtidssikrede løsninger, både når det drejer sig om tegning og fremstilling af nyt, samt reparationer og vedligehold.

Vores team af ca. 20 dedikerede medarbejder består af smede, specialiserede mekanikere, industriteknikere, projektledere, tekniske tegnere, malere og sandblæsere.